Сатурн достига най-високата си точка във Водолей. Преди да започне нов цикъл

...
Сатурн достига най-високата си точка във Водолей. Преди да започне нов цикъл
Коментари Харесай

Март 2023 г. ще донесе голямо богатство на тези 5 зодии! Вселената им готви мощен финансов успех!

Сатурн доближава най-високата си точка във Водолей. Преди да започне нов цикъл в Риби, Сатурн сигурно ще ви възнагради за търпението. Какви зодии е подготвила Вселената за финансов триумф през март 2023 година?

За представителите на някои съзвездия Вселената ще сложи доста висока финансова летва. От една страна, Риби, воден знак, представляващ светлината и невидимия свят, е прочут със своята креативност, независимост и отвореност към силите на света. От друга страна, Сатурн, земната сила, която ръководи закона, отговорността и рестриктивните мерки, ще канализира интуитивната сила на Риби по потребен и работлив метод.

Този пренос на Сатурн в Риби е опция за петте знака на зодиака да намерят своя път, да си слагат цели и да се изкачат по стълбата на професионалния и финансов триумф.

Овен

Март ще бъде най-хубавият месец за потвърждаване на самоличността ви. Възможностите се задават на вашия небосвод и като огнени знаци, вие знаете по какъв начин да се насладите на приключението, да създадете придвижване и да му вдъхнете живот.

Вселената ви поучава да се възползвате от този подтик, с цел да употребявате професионалната си мрежа, с цел да привлечете нов бизнес и да намерите обещаващи оферти за работа.

Това професионално старание ще изисква от вас да сдържате упоритостите си. Не всеки желае да берете плодовете на труда си. Въпреки това ще би трябвало да бъдете откровени, когато би трябвало да отбраните позицията си или да преговаряте за професионално преимущество.

Интуицията на Риби ще подскаже на Овена, когато се появи добра финансова опция. Пазете се обаче от неразумни покупки! Това е месецът на дисциплината, Овните ще би трябвало да управляват капризите си…

Близнаци

Близнаците от дълго време са във финансова пропаст и точно през март ще се освободите от това задължение.

Вселената ще ви призове да почукате самоуверено на необикновени порти, като в същото време внимавате да не се оставите да се увлечете от рисковани решения.

Това, че сте чакали толкоз дълго за професионално „ неспокойствие “, не значи, че би трябвало да понижите стандартите или стремежите си. Ще можете да се възползвате от опцията, която ви подхожда най-добре.

Вие, въздушни знаци, имате изострен разум и безпределно любознание и ще можете да употребявате положителния си разум, с цел да изплетете доста забавни персонални връзки, които ще доведат до следващи и завладяващи професионални покупко-продажби.

Вашият компас ще бъде способността да стоите настрани. Вашата самостоятелност ще ви даде преимуществото да сте част от голям брой субекти, без да сте лимитирани до едно съдействие. Въздухът ще ви води до верния бряг.

Везни

Силни в това, че са и въздушни знаци, Везните ще разкрият цялостния си прикрит капацитет.

Пътищата, които в никакъв случай не са изследвани, и опциите, които не са очаквали, са този месец подарък за тези въздушни зодии. Всички знаем, че Везните обичат живота и постоянно гледат на всичко от другата страна. Именно този оптимизъм ще им помогне сполучливо да влагат силата си в професионални действия.

Вселената обаче поучава Везните да не губят главата си. Обмисляйте деликатно стъпките си, поддържат ви звездите.

Освен това ще бъдете в най-хубавата си форма, в случай че контролирате разноските си; тези дребни спестявания ще се трансфорат в огромни остатъци в дълготраен проект. В същото време ще видите по какъв начин бизнесът ви процъфтява и дава отговор на вашите упоритости. Всичко, което би трябвало да извършите, е да се закопчаете и да летите мъдро.

Стрелец

Толкова дълго ли чакахте позвъняване от Вселената? Търпението ви ще се изплати през март и ще ви възнагради за запазването на вярата.

Март ще бъде положително начало за Стрелците, които са водени от действието и въображението. Това е нов пролетен сезон, който ще започнете с вяра и позитивизъм. Звездите ще съпровождат вашите стъпки с огромни запаси и благословии.

В работата на дневен ред ще е професионалното старание, тъй че не се спъвайте! Вашият баланс ще бъде значим в този финален сектор от пътя към финансов комфорт.

Действайте умно, педагогичен и дипломатично в професионалната си среда и не се колебайте да потърсите поддръжка от скромните си сътрудници, те не се опасяват от вас.

Не се изолирайте и не прекалявайте, шерването с най-знаещите ще укрепи крилете ви за свободен полет.

Вие го заслужавате: парите ще бъдат великодушни към вас и ще можете да си позволите неща, които не сте се осмелявали да вършиме преди. И не забравяйте, че парите порастват, когато ги употребявате по верния метод! Това е апел за интелигентни вложения, а не за празни спестявания.

Риба

Март дава обещание да бъде сериозен за Рибите, които ще се видят в умерено и ориентирано към себе си въодушевление за обективна идея.

Успехът не е инцидентен, неговият път изисква оптималната централизация и откровена жертва. Точно по това време ще стартира да ви дава плодове. Щастливият случай не е безвредно уравнение за всеки. Късмет!

Рибите преодоляват своята именита вътрешен глас, с цел да се движат с дисциплинираност. Неудобно, неловко пътешестване, само че доста обещаващо. Това е вашата опция да разкриете онази незабележима страна от вашата персона, която минимум наподобява на вас, и няма да съжалявате за тази смела стъпка…

Бъдете деликатни и възприемчиви към положителните препоръки. Синергията на вдъхновението е просто невероятна.

Насладете му се, вие и вашите близки! Споделянето умножава забавлението…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР